Uspjehu na državnoj maturi uvelike pridonosi pretpostavka da ste tijekom srednjoškolskog obrazovanja vrijedno usvajali propisane nastavne sadržaje te ćete lako aktivirati postojeće znanje i nadopuniti ono propušteno.

Ukoliko ste povremeno odustajali od učenja radi zabave ili drugih „važnijih" poslova pa ste sada u nevolji i nužna vam je dodatna priprema kako biste upisali željeni fakultet i time osigurali svoju budućnost, pozivamo vas da nam se pridružite.

U centru za poduku Tempero na Bilom brigu nudi vam se kvalitetno ponavljanje potrebnih nastavnih sadržaja, slaganje razbacanih podataka i usvajanje novih dijelova koji nedostaju, a predbilježbe traju do 28. veljače.

U centru za poduku Tempero u tijeku su i predbilježbe za novi ciklus od deset radionica „Učimo učiti", namijenjene su učenicima osnovnih škola, a prijave traju do 24. siječnja. Ne posjedujemo čarobni štapić koji će u trenu riješiti svu problematiku učenja, međutim, uz malo truda i vaše dijete lako može usvojiti određene metode i tehnike koje će mu pomoći u bržem i lakšem svladavanju školskog gradiva.

Sve potrebne informacije možete dobiti u prostorijama centra za poduku Tempero na Bilom brigu u Vukovarskoj 6A, na 095 804 11 81 i 095 398 69 29, www.tempero-poduke.hr, i fb: tempero.poduke.