ZADAR - U subotu, 6. prosinca 2014. godine u Zadru posebnim programom namijenjenom samo ženama pod nazivom „Dan u raju s Angelsicama, vrata otvara Angels Studio Zadar.

Tako će, povodom otvorenja, sve žene koje se prijave, imati priliku sudjelovati na besplatnim treninzima plesa na šipci po licenci Angels Body and Emotions, probati Angels Body and emotions Chairdance - senzualni ples na stolici te naučiti kako se našminkati za novogodišnju noć. Nakon dana provedenog u studiu, Angelsice pozivaju i na druženje u restoran Giardin uz piće dobrodošlice za sve buduće polaznice studia.


Ovo je prvi takav studio u Zadru, koji će poslovati po jedinstvenoj licenci Body and Emotions, te će ženama pružati raznovrsne programe holističkog fitnessa koji djeluje na žensko biće iznutra i izvana. Naime, svi programi bazirani su na spoju emocija i tijela, izrazito su plesni i ženi omogućuju da plesnim, kružnim pokretima uz korištenje rekvizita poput stolice, fotelje i šipke, oblikuju tijelo i uz to se dobro zabave. Treninzi su stvarani za svaku ženu, bez obzira na godine, formu ili vježbačko iskustvo, a donja dobna granica je 18 godina. Gornja dobna granica ne postoji pa tako Angels treninge obožavaju i djevojke u dvadesetim, kao i žene u pedestim godinama.

„Naše fizičko tijelo pravi je instrument, sama suština našeg postojanja i sredstvo izražavanja naših osjećaja, misli i naše duhovnosti. Osmijeh, kao ekspresija radosti, ljubavi, privrženosti ili rezultat dobrog vica, jedan je od ostvarivanja zadaće našeg tijela. Ista je stvar i s plesom. On je medij pomoću kojeg izražavamo duboke emocije po kojima jesmo ili nismo djelovali.", izjavila je ovom prilikom Ivka Armanda Todorović, jedna od kreatorica koncepta Angels Body and Emotions.
Koncept tijela i emocija utkan je u sve Angels programe, pa se tako svi treninzi odvijaju u ugodnoj atmosferi uz prigušenu svjetlost, bez ogledala i muziku koja opušta, usmjerava i razbuđuje. Djelujući na svoje fizičko tijelo, žena dijeluje i na svoju psihu, otpuštajući sve ono što joj ne treba, a osnažujući sve ono što joj je potrebno da bude sretnija, samopouzdanija i slobodnija. 


Prvi i u Zagrebu, Zaprešiću i Samoboru najpopularniji program, B&E Classic, trening je koji traje puna dva sata, a uključuje zagrijavanje vježbama koje kombiniraju disanje, yogu, pilates i ples te se na njega nadovezuju uvijek novi plesni elementi na šipci i fotelji, a sve začinjeno plesom kroz koji se polaznice izražavaju i istražuju novi osjećaj samopouzdanja, prirodnu nuspojavu ovog treninga. Trening djeluje na čitavo tijelo, oblikujući ženstvene i vretenaste mišiće, a žena postaje zadovoljnija i samosvjesna, te se to odražava i na druga područja njenog života.


Marija Raspović Petrović, vlasnica studia u Zadru, ističe: „Osim treninga, prema konceptu koji se već provodi u drugim Angels Studijima, cilj nam je ženama ponuditi mjesto i prilike za druženja kroz ladies only partye, vikend radionice, izlete u prirodu, ali i popuste u dogovoru s drugim poduzetnicama i obrtnicama čije ćemo usluge promovirati. Angels je zapravo više od fitnessa, on je mjesto gdje žena može biti to što jest, družiti se i raditi na svom osobnom razvoju. Upravo je to naš zadatak i misija" .