Zadarski pučinski otok Premuda u jednoj od brojnih ovoljetnih oluja završio je na drugo mjestu natječaja kojeg je pokrenula Jadrolinija.

Autor te fotografije je Matej Delić. Pobjednička fotografija Romane Caktaš, naziva Put ka sreći, prikupila ukupno 743 glasa. Nije snimljena na plovidbi zadarskim arhipelagom.
Putnici su kandidirali svoje fotografije, a 10 fotografija s najviše dobivenih lajkova osvojile su nagrade. Pobjednica Natječaja je Romana Caktaš, čija je fotografija pod nazivom Put ka sreći,  prikupila ukupno 743 glasa. 


Pobjednička fotografija osvojila je tablet i dvije povratne karte na Jadrolinijinoj liniji po izboru, fotografija na drugom mjestu fotomonografiju Brodovi i sudbine i također dvije povratne karte po izboru, a preostalih osam dobitnika dobit će poklon pakete Jadrolinije. Nakon mjesec dana trajanja završio je Foto natječaj Jadrolinija - Line to Holiday kojeg je Jadrolinija pokrenula na istoimenoj Facebook stranici. Odličan odaziv i interes putnika da putem fotografija prenesu vlastiti doživljaj odmora na bijeloj floti dokazuje preko 2 400 fanova koji su se priključili natječaju i čak 263 prijavljene fotografije s preko 10 000 lajkova.