TOYO TIRES I AUTO HRVATSKA
TE VODE NA TOP GEAR!

Ako još uvijek niste sigurni koje gume najbolje pristaju vašem vozilu i ne pristajete na kompromis kad je u pitanju sigurnost i udobnost prilikom vožnje u svim vremenskim uvjetima, upoznajte Toyo Tires gume. Toyo Tires gume jamče visoku razinu stabilnosti vozila u zavojima,odličan prijenos sila kočenja i ubrzanja i smanjenu potrošnju goriva.

Asortiman guma japanske kvalitete, obuhvaća širok spektar modela sa visokim performansama, gume prilagođene sportskim natjecanjima, gume za SUV i 4x4 vozila te ekološke Proxes Nano energy gume. Toyo Tres su prepoznate kao best buy gume jer nude optimalan sklad između kvalitete i cijene. 

Od 10. do 17.5. svim kupcima Toyo Tires guma uz kupnju i montažu u prodajno-servisnim centrima AH Servisima, poklanjamo Toyo majicu proizvedenu u limitiranoj količini. Svi kupci Toyo Tires guma moći će sudjelovati u Toyo kvizu znanja i pokušati osvojiti karte za vrhunski spektakl Top Gear u Areni Zagreb. Kviz će biti objavljen na Internet stranici www.ahservis.hr , 18.5. Prvih 5 natjecatelja koji odgovore točno na sva pitanja osvajaju po 1 ulaznicu. Više informacija na www.ahservis.hr i www.autohrvatska.hr