Restoran Kornat nastavlja s Večerima šefa kuhinje Stefana Stevanoskog. Svakog petka i subote očekuju vas nova gastronomska iznenađenja po cijeni od svega 130 kuna.
Ovaj tjedan Stefan se odlučio za riblji meni u petak, te mesni u subotu.
petak, 21.3.
Hladno predjelo:
Carpaccio od hobotnice
Marinirane kozice
Panna cota od koromača
Toplo predjelo:
Rižoto od lososa i šparoga
Glavno jelo:
Fileti bijele ribe s pjenicom od peršina, uz prilog
Desert
Subota, 22.3.
Hladno predjelo:
Pileća terina s gljivama na podlozi od matovilca i rikole
Toplo predjelo:
Penne rigate u umaku od mediteranskih začina i povrća
Glavno jelo:
Lungić u svilenom umaku od vina (Pošip) s povrćem i krumpirom na maslacu
Desert
Vidimo se u restoranu Kornat!
– 130,00 kn + čaša vina
– ovaj tjedan riblji menì u petak, a mesni u subotu
Restoran Kornat nastavlja s Večerima šefa kuhinje Stefana Stevanoskog. Svakog petka i subote očekuju vas nova gastronomska iznenađenja po cijeni od svega 130 kuna.
Ovaj tjedan Stefan se odlučio za riblji meni u petak, te mesni u subotu.
petak, 21.3.
Hladno predjelo:
Carpaccio od hobotnice
Marinirane kozice
Panna cota od koromača
Toplo predjelo:
Rižoto od lososa i šparoga
Glavno jelo:
Fileti bijele ribe s pjenicom od peršina, uz prilog
Desert
Subota, 22.3.
Hladno predjelo:
Pileća terina s gljivama na podlozi od matovilca i rikole
Toplo predjelo:
Penne rigate u umaku od mediteranskih začina i povrća
Glavno jelo:
Lungić u svilenom umaku od vina (Pošip) s povrćem i krumpirom na maslacu
Desert
Vidimo se u restoranu Kornat!
– 130,00 kn + čaša vina
– ovaj tjedan riblji menì u petak, a mesni u subotu