Šime Vidaković više nije trener šibenskog prvoligaša Jolly JBŠ.

Nakon poraza od Splita u Splitu rezultatom 98-86, Vidakoviću je uručen otkaz te je na klupi kao prvi trener ostao tek dva kola sa polovičnim učinkom. Vidaković je pristupio klubu prije nešto više od dva mjeseca kao voditelj Omladinskog pogona kluba, a došao je sa mjesta pomoćnog trenera ŽKK Zadar.

Podsjetimo, prošle sezone Jolly JBŠ osvojio je 4. mjesto u Prvenstvu Hrvatske, pobijedivši na gostujućem parketu momčadi Cibone i Zadra, što je bio najbolji rezultat u kratkoj povijesti kluba. Ova je sezona najavljena kao pohod na NLB ligu, međutim stvari su se pokazale drugačijima. Nakon lošeg otvaranja sezone otkaz je dobio Ivan Velić, kojeg je na klupi naslijedio Anđelko Matov. Matovu je koban bio iznenađujući poraza od Slavonskog Broda, a priliku je dobio mladi Zadranin Šime Vidaković.

Da se ne bi prekidao niz otkaza, nakon poraza u Splitu dobio ga je i Vidaković, a na klupu sjeda Ivica Burić, koji je četvrti trener momčadi u ovoj sezoni. Vidaković ne napušra stožer šibenskog kluba. U nastavku sezone bit će Burićev pomoćnik.