U akciji Đir po gradu, građane i ovaj vikend očekuje mnoštvo zanimljivosti uz bogati program.

Subota, 21. prosinca

Humanitarna akcija za pomoć udruzi Svjetlo- U subotu, 21. prosinca od 11.00 do 13.00 sati održat će se humanitarna akcija na šetnici pokraj Arheološkog muzeja Zadar.

Restoran Pet bunara, restoran 2 ribara i Turisthotel catering će pripremiti bakalar i prodavati ga po simboličnoj cijeni od 10 kuna, u humanitarnoj akciji za pomoć udruzi Svjetlo (Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom). Akciju će podržati voda Santa i vina Figurica.

Kreativna radionica

U subotu, 21. prosinca, od 11.00 do 14.00 sati, održat će se radionica izrade božićnih čestitki u organizaciji udruge Cinaz uz podršku papirnice Hari trade, u šatoru kod klizališta Forum.

Paljenje četvrte svijeće na gradskom adventskom vijencu uz nastup crkvenih zborova

U subotu, 21. prosinca, u 18.00 sati zadarski nadbiskup msgr.dr. Želimir Puljić, predsjednik HBK, zapaliti će četvrtu svijeću na gradskom adventskom vijencu, na Trgu Petra Zoranića, uz sudjelovanje svih crkvenih zborova grada Zadra.


Nedjelja, 22. prosinca

Kreativna adventska radionica izrade ukrasa uz božićne igre

U nedjelju, od 10.30 do 12.30 sati održati će se kreativna adventska radionica izrade ukrasa uz božićne igre, u šatoru pokraj klizališta Forum.

Škola klizanja - Klizalište Forum

KLIZALIŠTE FORUM - ZABAVNI CENTAR ZA DJECU I ODRASLE

Informacije za klizalište i školu klizanja: 091 4525 983

Radno vrijeme klizališta: od 10 do 22 sata radnim danom a do 23 sata vikendom i blagdanima.

Od 10 do12 sati organizirana škola klizanja.

Cijena klizanja: 45 minuta, 20 kuna uz najam klizaljki od 10 kuna, od 12 do 16 sati cijena klizanja ukupno 20 kuna za učenike i studente.

KLIZALIŠTE - klizanje, škola klizanja, disco večeri na ledu, igre za djecu i odrasle..

ZABAVA ZA DJECU - igraonica za djecu 4 KIDS pokraj klizališta u šatoru: zračni topovi, trampolini, tobogani, animacija djece, fotografije s maskotama, radionice

UGOSTITELJSTVO U ŠATORU - prigodna ponuda hrane i pića uz kuhano vino i kobasice (ugostiteljstvo Turisthotel)