Zajednica "Apostoli Krvi Kristove" iz Zadra, organizirala je hodočašće u Međugorje kojem se odazvao jako veliki broj žitelja s područja cijele županije, Zadra, Benkovca, Biograda, Vira.
Na hodočašće je krenulo pet autobusa, ukupno 270 hodočasnika, u subotu u ranim jutarnjim satima. Od samog polaska iz Zadra započelo se s molitvom i pjesmom kako bi uistinu pripremljeni došli na Sveto međugorsko tlo.
Po dolasku u Međugorje uputili smo se prema Brdu ukazanja, brdu gdje se prije više od 32 godine prvi put dogodilo Gospino ukazanje. Ni oštro kamenje, ni blato nisu spriječile većinu nazočnih sa se bosi upute na Podbrdo. Molitvu krunica predvodili su sami hodočasnici, a kroz razmatranjanja otajstava vodila nas je časna sestra sestra Ljiljana Marić, Klanjateljica Krvi Kristove i utemeljiteljica zadarskih "Apostola Krvi Kristove". Razmatranjima je približila hodočasnicima život Isusa Krista, majke mu Marije, te Isusovo razapinjanje i uskrsnuće.
Vrijeme provedeno uz Gospin kip vjernici su iskoristili za osobnu molitvu, za predavanje Gospi svih naših problema, svih naših patnji i boli, vapeći da nas zagovara kod svog sina, Isusa Krista. Majci - toj ženi koja je pod svojim srcem Isusa nosila, s njim sve životne tegobe proživljavala i zajedno s njim u nebo došla.
Po silasku s brda ukazanja, slobodno vrijeme iskoristilo se za ručak i kupnju nadbožnih predmeta za sebe, svoje obitelji i prijatelje.
Uslijedila je Sveta ispovijed , molitva krunica i u 18 sati Sveta misa na vanjskom oltaru. Nakon Blagoslova predmeta i molitve za zdravlje duše i tijela časna Ljilja nas je provela kroz razmatranja Otajstava svijetla.
Obilazak kipa Uskrslog Isusa bio je znak da se naše hodočaće primaklo svom kraju, te smo se s blagoslovom, ispunjenih srca i duša uputili prema Zadru.