Tvrtka 3D studio iz Pule, autori Vile Zara,  dobili su prestižnu nagrad European property Award 2013. u kategoriji - arhitektura individualne gradnje.

Nagrada im je dodijeljana za projekt Vila Zara - vila za odmor koja je 2012. godine izgrađena u Zadru, u naselju Kožino.Tko je vlasnik vile nismo mogli doznati. Za taj projekt ne zna nitko od članova tzv. Komisije za lijepo koje smo kontaktirali. Pročelniku Matku Segariću kao ni predsjedniku komisije arhitekti Pavlu Marušiću nije poznato da je projekt te kuće bio na dnevnom redu za davanje suglasnosti, što je zakonska obaveza za objekte iznad 400 metara četvornih.

Prema podacima za Vila Zaru, koja se prodaje preko agencije Zara nekretnine, stan ima od 400 do 500 metara četvornih.

Autori projekta su Šime Babin, projektant i Emil Stijepčić, arhitekt, oba iz nagrađene tvrtke. Nagrada European Property Award, dio je nagrade International property Award, koja obuhvaća cijeli svijet, a dijeli se po regijama Azija-Pacifik, Afrika, Karibi, Centralna i Južna Amerika, SAD, Velika Britanija i Europa. Ustanovljena je 1995. godine, isprva je obuhvaćala 10 kategorija, danas je to više od dvadeset, istaknula je Vesna Skala iz grupacije za projektiranje i gradnju Skala Babin iz Pule, koja je i dostavila Prijedlog za nagradu, objavljeno je na stranici Hrvatske komore arhitekata.