Radovi na plinofikaciju u Ulici admirala Jakova Šubića od Cezana, odnosno postavljanje cijevi, započeli su još tijekom ožujka, a ulica još uvijek nije asfaltirana.

Kako smo saznali od stanara, automobili izbjegavajući rupe često voze suprotnim kolničkim trakom i tako ugrožavaju sigurnost. Kazali su nam i kako ulica već danima stoji raskopana, a ništa se ne radi.

Iz tvrtke EVN Croatia Plin poručili su nam kako su radovi u tijeku, trenutno vrše tlačne probe, a krajem sljedećeg tjedna će asfaltirati ulicu.

- Radovi u ulici Admirala Jakova Šubića de Cezana su počeli početkom ožujka, te su još u tijeku. Posljednje cijevi su položene polovicom ovog tjedna, a trenutno se vrši tlačna proba. Nakon uspješnog ispitivanja tj. tlačne probe potrebno je izgraditi dva prespoja, jedan sa Splitskom ulicom te drugi s ulicom Franje Petrića. Planirani završetak izgradnje prespoja s navedenim ulicama je početak slijedećeg tjedna, a rekonstrukcija odnosno asfaltiranje ulice je planirano za kraj slijedećeg tjedna, poručili su iz EVN Croatia.