Pogreb malene lavice Nore Šitum bit će u Zadru, mjestu odakle je njena majka Đana Atanasovski Šitum i gdje joj žive djed i baka Stevan i Evica Atanasovski.

Kako smo saznali od bliskih prijatelja obitelji, roditelji se s tijelom malene Nore vraćaju sredinom sljedećeg tjedna, a sprovod će se održati u subotu u podne. Na posljednjem ispraćaju malenog anđela nastup su najavile i brojne klape.

– Prije nego što je pala u komu, prije četiri dana sjedila je na krevetu. Rekla je da je gladna i da se zaželjela pašta-šute. Da to želi jesti i da želi svoga dedu. Zvala je dedu, vikala je da će doći u Zadar da će njih dvoje na ljuljačke. Baš kao i uvijek. Voljela se ljuljati, tako su oni provodili dane, plačući je rekla Norina baka Evica za Večernji list.

- Čuo sam se s tatom Ivicom, oni su javili da je naša Nora u 05:20 po našem vremenu ipak izgubila bitku. Pogreb će biti u Zadru, samo čekamo informacije kada će doći. Obitelj zahvaljuje svima na potpori, hrvatskoj javnosti i svim medijima, rekao je jučer prijatelj obitelji Hrvoje Lončar za RTL.