Prva „Info točka za mlade" predstavljena je Zadranima u utorak na Narodnom trgu. Udruga Cinaz otvorila je info točku na zadarskom području, putem projekta Open Society Instituta iz Budimpešte, u kojega se uključilo 14 udruga iz cijele Hrvatske. Radi se o oglasnim pločama na kojima će biti postavljene brojne zanimljive informacije za mlade.

- U suradnji s Info zonom ćemo ažurirati oglasnu ploču, imat ćemo različlite edukativne materijale i brošure iz nacionalnog programa za mlade, informirat ćemo mlade i nećemo zanemarivati niti jedno područje. Info točka će djelovati u sklopu udruge Cinaz, ploča će biti i vani, a jedna točka će biti u DHM.u. Našim korisnicima ćemo jednom tjedno slati i „newsletter", a mladi se mogu javiti i u udrugu sa svim pitanjima, posebno onim o projektima i stipendiranju, kazala je Morana Rogić, koordinatorica Udruge CINAZ i voditeljica kluba mladih KLOOZ.

Kazala je kako je ovo najniži oblik za informiranje mladih te da s Infozonom surađuju od siječnja, a na ovaj način će mnoge važne informacije biti dostupne mladima.
U popodnevnim satima, u klubu mladih KLOOZ s početkom u 15 sati, održat će se i okrugli stol na temu 'Važnost organiziranog informiranja mladih u Zadru'.