Jučer su policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili kriminalističko istraživanje nad 17 i 15-godišnjakom s biogradskog područja koje se sumnjiči da su od 18. do 24. veljače sa bazena HTP Ilirija u Biogradu demontirali i otuđili oko 100 metara bakrenog užeta.

Protiv njih je Državnom odvjetniku za mladež podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela Teške krađe.


Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe u dobi od 18, 23 i 24 godine iz Zadra koje se sumnjiči da su počinili više krađa i provala na zadarskom području. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su 18 i 23-godišnjak potkraj siječnja provalili u poslovni prostor obrta u ul. Ivana Lucića u Zadru i otuđili bakrene cijevi i kabel u vrijednosti od oko 8 000 kuna. Svu trojicu se sumnjiči da su sredinom siječnja u Ražancu provalili u kuću u vl. 64-godišnjaka i otuđili keramičke pločice vrijedne oko 4 500 kuna.
Također ih se sumnjiči sa su u protekla tri mjeseca sa obiteljskih kuća u Ražancu i kapelice na novigradskom groblju otuđili bakrene oluke.
Protiv njih je podnesena kaznena prijava zbog kaznenih djela Teške krađe i krađe.