Crnogorska policija uhvatila se u koštac s organiziranom prostitucijom u Podgorici, a u istrazi je između ostalih spomenuto i ime hrvatskog košarkaškog suca.

Na Višem sudu u Podgorici, prenose crnogorske Vijesti, pojavila se snimka razgovora tajnika košarkaškog kluba Budućnost Tihomira Vučinića kako kod izvjesnog optuženika Dejana Popovića zvanog Kuro naručuje četiri djevojke, a jedna od njih, rekao je Vučinić, bila je namjenjena hrvatskom međunarodnom košarkaškom sucu Sretenu Radoviću.

Možda je simptomatično kako se slučaj razvio nakon niza poraza KK Budućnosti u kojima je utakmice sudio spomenuti Radović. Događaj za kojeg se optužuje hrvatski sudac navodno se zbio nakon utakmice Budućnosti i Crvene Zvezde u kojoj je podgorička momčad slavila rezultatom 89:75. A optužbe su stigle nakon što je Radović istom klubu sudio još dva puta, u domaćem 61:65 porazu od Partizana i gostujućem 75:68 od Radničkog.

Podgoričke Vijesti u izvještaju iz sudnice pišu kako je u snimci razgovora Vučinić naručio četiri djevojke, dvije lošijeg izgleda za neku rukometnu delegaciju, a ove bolje je tražio sebi. Kasnije se na sudu pravdao:

"Nisam naručivao djevojke za sebe. Ove dvije djevojke su za bile rukometnu delegaciju, a jedna za košarkaškog suca Sretena Radovića iz Dubrovnika. Ja nijednu djevojku nisam platio za sebe. Ne znam šta su oni radili, ne isključujem mogućnost da je bilo i pružanja seksualnih usluga", izjavio je Vučinić kojem je u svjedočenju jedna djevojka očito 'iskliznula'.