Teta Olga Jelić već četiri godine živi u zadarskoj bolnici. Medicinskom osoblju otkrila je da ima dvije želje: vidjeti svoje potomke na Murteru i biti na televiziji.
Novinarka HTV-a Majda Mikulandra i ravnatelj zadarske bolnice dr. Dario Nakić teti Olgi su ispunili obje želje, a dirljiva priča o tome objavljena je sinoć u emisiji "Misija: Zajedno" na Hrvatskoj televiziji.

Sedamdesetsedmogodišnja teta Olga je sretno stigla do Murtera, gdje je obišla svoju djecu, unuke i praunuke, a bila je i "na televiziji". Bila je to velika radost za tetu Olgu, koja je već dulje vrijeme na respiratoru, a jedini kontakt sa prirodom godinama joj je komadić neba, koji vidi kroz prozor Odjela neurologije Opće bolnice Zadar.

Teta Olga je, unatoč teškom životu, uvijek vedra i pozitivna. Nevjerojatno pozitivan duh teta Olge osvojilo je i ravnatelja zadarske bolnice, koji je uvelike pomogao u realizaciji transporta simpatične pacijentice na Murter. Ipak, nije se odazvao pozivu Hrvatske televizije da bude gost u studiju u emisiji "Misija: Zajedno", jer u priči nije želio isticati Opću bolnicu Zadar ni sebe kao ravnatelja.

No taj je trud prepoznala Hrvatska televizija, koja je zadarsku bolnicu tj. medicinsko osoblje zajedno s ravnateljem i dakako tetu Olgu proglasila osobama tjedna.

Rodbina tete Olge bila je puna hvale na račun Odjela neurologije, zadarske bolnice i ravnatelja dr. Nakića. Medicinsko osoblje tetu Olgu doživljava više kao dragu prijateljicu ili čak obitelj. Jer teta Olga je odavno dio njih, pa rado brinu o njezinoj frizuri pa čak i o rođendanskoj torti.