ZADAR - Tijekom noći policije je intervenirala u sedam slučajeva narušavanja javnog reda i mira. Dogodilo se šest prometnih nesreća u kojima je pet osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Oko 1:30 u ugostiteljskom objektu u Ulici Miroslava Krleže 30-godišnji gost je pod utjecajem alkohola verbalno i fizički napao 24-godišnjeg konobara koji je uzvratio udarcima po glavi. Situaciju je smirila policija, a izgrednike čeka optužni prijedlog.

Zanimljiv slučaj dogodio se u jednom kafiću na Poluotoku gdje je narušen javni red i mir na način da su dvojica mladića preglasno svirali električnu gitaru.

Desetak minuta prije ponoći u Ulici Ante Stračevića na Europetrolovoj benziskoj postaji Europetrol alkoholizirani 25-godišnjak je remetio javni red i mir pri čemu je vrijeđao i policajce. Zbog verbalnog napad priveden je na policiju gdje je ostao do otriježnjenja. Očekuje ga kaznena prijava.

U Obrovcu je 40-godišnji sudionik lakše prometne nesreće u vozili Hitne pomoći verbalno i fizički napao dežurnog liječnika. PO otriježnjenju u policiji i njega čeka optužni prijedlog.