Policija je danas dovršila kriminalističko istraživanje nad grupom maloljetnika iz Zadra koje se sumnjiči da su u nedjelju, 12. prosinca 2010.godine, nakon košarkaške utakmice između KK „Zadar" i KK „Partizan", u ulici Put Biliga, kamenjem razbili stakla na autobusu poduzeća „Liburnija", u kojem su se nalazili igrači i članovi gostujućeg kluba. Tom je prilikom lakše ozlijeđen trener Partizana.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osim dvojice maloljetnika u dobi od 15 i 16 godina, u navedenom događaju sudjelovalo i još pet maloljetnika u dobi od 14 i 15 godina, koji su kamenjem razbili stakla na autobusu i nakon tog pobjegli sa mjesta događaja.

Sa svim maloljetnicima je u nazočnosti roditelja obavljen razgovor u prostorijama policije, nakon čega su napustili službene prostorije. Prema svim maloljetnicima Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Zadru podnosi se posebno izvješće zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kaznena djela Uništenje i oštećenje tuđe stvari i Nasilničko ponašanje u vezi zločina iz mržnje.