ZADAR - Po svom sadržaju jedinstven dućan na prostoru grada Zadra Jessica Rabbit shop, otvoren je početkom srpnja na adresi Kovačka 1, u Varoši. Smješten u prostoru bivše ćevabdžinice Vilenjak, a nazvan prema zavodnici iz crtanih filmova, nudi sve što jedan sex shop može ponuditi, ali i mnogo više od toga. U širokoj paleti proizvoda svatko može pronaći nešto za sebe.

Od klasičnog asortimana sex shopova koji se sastoji od vibratora, lutki, stimulatora i raznih sličnih pomagala, treba izdvojiti veliki izbor donjeg rublja za žene i muškarce, mladima interesantan „poppers"... 

Ono što ovaj atraktivan dućan čini posebnim je njegov darovni program u kojem se može naći sve potrebno za razne prigode poput djevojačkih i momačkih večeri, rođendana, zabava i sličnih događanja.

Iako je postojala bojazan kakvu će reakciju kod građana izazvati otvaranje sex shopa, izgleda da je Zadranima nedostajalo nešto takvo, uzmemo li u obzir da je posljednji sex shop zatvoren još u prošlom mileniju.

„Mislili smo da će ljudima biti neugodno ulaziti, pa smo odlučili napraviti i web shop tako da se mogu stvari naručivati preko interneta, ali smo se iznenadili koliko su ljudi srdačni i sretni zbog otvorenja", izjavili su vlasnici. 

Shop je otvoren radnim danom od 10 do 21 sat, a subotom od 10 do 15 i od 18 do 21, a za sramežljive web shop će uskoro biti u funkciji na adresi www.jessica-rabbit.com.hr gdje će se naći dobar dio asortimana.