ZADAR- Jučer poslijepodne Kruševu - Meka Draga, lopov je provalio je u vikend-kuću u vlasništvu 48-godišnjakinje te iz spavaće sobe otuđio je novac.


Odmah nakon dojave policija je pregledom šireg terena zatekli jednu mušku osobu, koja je dovedena u prostorije policije. Utvrđeno je da se radi o 25-godišnjaku sa zagrebačkog područja, kod kojeg je pronađen iznos od 1.430 kuna. Otuđeni novac je vraćen vlasnici, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.


Ljetne krađe zabilježene su i Biogradu, gdje je u noći s nedjelje na ponedjeljak u ulici Šetalište Dražice u Biogradu nepoznati počinitelj provalio u kiosk Ekoherba i otuđio tri boce alkoholnog pića (rakije). Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su provalu izvršili 18 i 19-godišnjak s područja Zagreba, protiv kojih je podnesena kaznena prijava.
U istom razdoblju, ali u Petrčanima,nepoznati počinitelj je s gumenog čamca u vlasništvu.45-godišnjaka otuđio vanbrodski motor. Materijalna šteta iznosi oko 3 500 kuna.
Istog dana u Kukljici, s mula je ukraden gumeni čamac (3,5 m) s vanbrodskim motorom u vasništvu. 42-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi oko 15 000 kuna.
A jučer poslijepodne u Vinjercu, nepoznati počinitelj je sa plaže otuđio novčanik i mobitel dok se 39-godišnji vlasnik kupao u moru. Materijalna šteta iznosi oko 2 500 kuna.