ZADAR - Rajka Rađenović, zamjenica župana izabrana na dopunskim izborima, koja je na dužnost stupila prošlog tjedna nakon objave konačnih rezultata izbora, jučer je uselila u ured u Domu županije u Ulici Božidara Petranovića 8. Ured je „naslijedila" od pročelnika UO za gospodarstvo Darija Ivankova koji privremeno ured dijeli s Maricom Nekić, pomoćnicom pročelnika u istom Upravnom odjelu. Kako saznajemo, konačno rješenje za Ivankova bit će preseljenje u prostore koje Županija unajmljuje od tvrtke „Hoteli Zadar" u zgradi bivšeg hotela „Beograd".

Zamjenica Rađenović kazala je kako je već prvog dana obavila radni sastanak s pročelnicima upravnih odjela te je najavila kako će sudjelovati na sljedećem kolegiju župana. Na upit je li, s obzirom da zamjenici nemaju unaprijed određene resore, razgovarala s županom Stipom Zrilićem o podjeli zaduženja, kazala je kako o nekoj striktnoj podjeli na sastavku sa županom nije bilo riječi.

- Kao i ostala dvojica zamjenika župana sudjelovat ću u provođenju Plana rada Zadarske županije, kazala je Rađenović.

Odgovarajući na pitanje boji li se da bi mogla biti zaobiđena u podjeli zaduženja, zamjenica župana je ustvrdila kako vjeruje da se to neće dogoditi.

- Posla je dosta i vjerujem da će on biti raspoređen, i da je župan Zrilić konstruktivna osoba, zaključila je.