ZADAR- Tek jučer poslijepodne policija je okončala neobičan slučaj u Biogradu koji je poprimio drugačije razmjere nego što je to samo zalijetanje vozilom u vrata disco cluba Marina. To je, podsjećamo,  iza četiri sata ujutro napravio 21-godišnjak kojeg je policija tek jučer poslijepodne uhvatila. 


Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da ga je njegovom činu prethodio obračun s 24-godišnjakom. Neslužbeno smo doznali kako se radi o redaru koji je 21-godišnjaka prvo fizički napao u discu, a potom ga vani nastavio tući palicom po tijelu. U Općoj bolnici Zadar ozljede su 21. godišnjaku okvalificirane kao lakše
.
Policija je zaprimila prijavu 22-godišnjaka, brata ozlijeđenog 21- godišnjaka kako mu je mu redar iz disco - cluba u subotu prijepodne prijetio u vezi sukoba s njegovim bratom.
Jučer poslijepodne uhićen je i 24-godišnjak.
Po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv 21-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, a protiv 24-godišnjaka zbog Prijetnje i Teške tjelesne ozljede u pokušaju.