ZADAR - Izvješće zadarske policije za nedjelju 18. travnja.

U krađu zbog cigareta

U noći s petka na subotu u Ulici Ive Dulčića 1 nepoznati počinitelj je provalio u prodavaonicu "Marko" i razne vrste cigareta u vrijednosti oko 18.500 kuna. 

U krađu zbog lijekova za voćke

Iste noći u Sukošanu nepoznati počinitelj je provalio  u prodavaonicu  „Venci" te otuđio manji novčani iznos i razne lijekove za voćke. Šteta iznosi oko 42.000 kuna.

Švicarki provaljeno u kombi

U subotu između 16 i 23 sata, u Zadru u Ulici Marka Marulića bb, na parkiralištu, nepoznati počinitelj je provalio kombi "VW" vlasništvu državljanke Švicarske te otuđio digitalni foto aparat "Cannon", ruksak sa „I-pod" slušalicama "Aplple" , lap-top "Apple" i ruksak sa mobitelom "Samsung" . Šteta se procjenjuje na 17.500 kuna.

Provala u kiosk Tiska

Također jučer između 13,30 i 23,30 sati  u Zadru, Ulica Davorina Trstenjaka bb , nepoznati počinitelj je provalio u kiosk „Tisak" d.o.o. . Po izvršenoj inventuri biti će utvrđena šteta.

Iz disca bez torbice

U ranim jutarnjim satima subote  između 04,45-05,00 sat u disco klubu „Forum", nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju devetnaestogodišnjakinje te joj otuđio torbicu u kojoj se nalazio novčanik sa manjim novčanim iznosom, te osobni dokumenti i mobitel. Šteta iznosi oko 1.000 kuna.

Ukraden kiosk

U vremenu od 17.03.-13.04.10.god. u Zadru, Ulica Augusta Šenoe bb, nepoznati počinitelj je izvršio krađu kioska za prodaju kruha vlasništvu pedesetogodišnjaka. Kiosk se nalazio u dvorištu obiteljske kuće pedesetjednogodišnjaka. Šteta iznosi oko15.000 kuna.