ZAGREB - Mogućnost nastupa Branimira Johnnyja Štulića u zagrebačkoj Areni ipak je pod velikim znakom pitanja jer je u telefonskom razgovoru za Jutarnji list možda najtraženiji pjevač na ovim prostorima izjavio da je njegov najveći problem to što više ne svira. Svota koju bi na koncertu mogao zaraditi privlačna mu je, no uz "apstinenciju" od mikrofona i gitare dugu gotovo dva desetljeća neprihvatljiva mu je i činjenica da njegov nastup ne bi bio u samom vrhu.

- Sve je to lijepo, ali ja više ne sviram. To je lijepa svota, ali to što se ja više ne bavim svirkom samo je jedan u nizu problema. Ne bih se mogao pomiriti s time da nastupim, a da to nije vrhunski odrađeno, i mislim da za to nisam sposoban. Jednostavno, to više nije to - rekao je, među ostalim, Štulić te napomenuo kako ne mijenja puno ni činjenica da bi sam mogao okupiti neki prateći bend jer s većinom članova bivše Azre ne razgovara.

No, Johnny svojom izjavom nije kategorički odbio mogućnost da jednom ipak nastupi u Hrvatskoj. Ako se to i dogodi, Štulić će napokon morati izraditi i dokumente kako bi uopće mogao putovati.