ZADAR - Titulu najljepše maturantice na ovogodišnjem 14. po redu izboru „Miss i Mistera zadarskih maturanata" ponijela je Petra Bašić, maturantica Prirodoslovno-grafičke škole. Misterom maturanata proglašen je Niko Pletikosa maturant Gimnazije Franje Petrića.

Akcija Zadarskog lista i ovaj puta završnicu je imala u klubu Gotham, a u njoj je sudjelovalo dvanaest maturantica i jedanaest maturanata. Također, uz Miss i Mistera, odabrani su i pratilje i pratitelji. Prvom pratiljom proglašena je je Maja Bradaš iz Gimnazije Vladimir Nazora, a drugom Lucija Pavin iz Medicinske škole Ante Kuzmanića. Prvim pratiteljem proglašen je pak Filip Dizdar iz Prirodoslovno-grafičke škole, inače brat zadarske pjevačice Natali, dok je pozicija drugog pratitelja pripala Roku Beniću iz Gimnazije Vladimira Nazora.

Ovogodišnje sudionike sinoć su tijekom izbora bodrili mnogobrojni prijatelji i školske kolege, pa se tako zabava nastavila do kasno iz noć. Za dobro raspoloženje tijekom večeri bila je zadužena grupa Modus, dok je za sam program izbora bio zadužen voditelj Toto.