SIKOVO/RAŠTEVIĆ - Nakon što je Sikovom u popodnevnim satima odjeknula vjest o tome da je tijelo pronađeno u moru ispod šibenskog mosta uistinu ono od Borisa Mrkića, mještani tog mjesta nisu mogli skriti nevjericu i šok. Naime, nikome nije jasno što je Boris radio na Šibenskom mostu, umjesto da je u Zadar otišao kupiti planirani hladnjak.

Za priče o problemima s kockom mještani su čuli, međutim koliko su one istinite nisu mogli potvrditi niti Borisovi vršnjaci koji su ga bolje poznavali:
-Bio je jako miran dečko. Izlazio je umjereno kao i ostali, međutim nikad nije bio divlji kao mi, kazao jedan od njih. Vrijeme je nedjeljom provodio na lokalnom igralištu igrajući nogomet i buće, a stariji mještani primjetili bi ga jedino tu i tamo kada bi ulicom prošao u svom automobilu. Na dulje relacije sa svojim automobilom Boris, kažu, nikada nije išao, a isto tako svojim prijateljima se nikada nije potužio ako je i imao kakvih problema. Bio je miran, tih i povučen.

S druge strane potraga za Franom Čurjakom još traje. Naime, danas se nanovo krenulo u pretragu Biljana, Zagrada i Raštevića, no ovaj puta detaljniju i usmjerenu na napuštene objekte i spilje. U potrazi za Franom Čirjakom danas su sudjelovali pripadnici GSS-a i policije, međutim niti u kasnopopodnevnim satima ona nije dala nikakve rezultate.