ZADAR - Danas je u klubu Gotham održano casting za izbor najljepše Zadranke i najšarmantnijeg Zadranina, a koji će se održati 24. travnja na terasi kluba Gotham. Sveukupno, birano je petnaest djevojaka i deset mladića koji će se natjecati, a pri odabiru se, osim ljepote, pozornost obraćala na ambicije, talente te, naravno, osobnost.

Kako doznajemo od vlasnice licence Eve Smirčić, radi se inače o regionalnom županijskom natjecanju za izbor miss i mistera Hrvatske čiji pobjednici direktno odlaze na glavno državno natjecanje s kojeg će samo jedna djevojka i mladić predstavljati hrvatske boje na svjetskom izboru:

-Radi se o velikom projektu koji obuhvaća segmente poput internet stranice www.misszadra.com putem koje će se moći glasati za djevojke, a do samog izbora svi sudionici biti će aktivno uključeni u promociju putem snimanja reklama i spotova, pojasnila je Smirčić, dodajući i to kako je ovo inače po prvi puta da Zadranke i Zadrani imaju priliku da se direktno plasiraju na finale.

Također, priča nije završena niti za pratitelje koji odlaze na veliki casting koji će se održati netom prije hrvatskog izbora za miss i mistera, a na kojem će se odabrati još troje sudionika koji će odlaze na natjecanje.