ZADAR - U sklopu akcije "Bliže osmjesima", kojom zaposlenici T-Mobilea i ostalih kompanija koje čine T-HT grupu tradicionalno daruju djecu u bolnicama i domovima za nezbrinutu djecu diljem Hrvatske, poklone su danas dobila djeca u Općoj Bolnici Zadar.

Djed Božićnjak i Dobra vila su mališane zabavili prigodnim programom, a posebno su ih oduševili raznovrsni pokloni među kojima je bilo autića, plišanih igračaka, slikovnica i knjiga.

- Za svaki poklon koji su pripremili zaposlenici, kompanija je dala još jedan. Tako ćemo doista doći do svakog djeteta koje će blagdane nažalost dočekati u bolnici. Bilo je doista sjajan osjećaj vidjeti kako hrpa poklona svaki dan raste i kako neke kolege donose i po nekoliko vrećica s poklonima. Izuzetno je motivirajuće raditi među ljudima s tako puno srca i osjećaja za druge, rekla je Maja Weber, direktorica Sektora za odnose s javnošću i interne komunikacije T-Mobilea.

U akciji Bliže osmjesima, kojom zaposlenici T-Mobilea već treću godinu za redom daruju mališane, poklone su zajedničkim snagama prikupljali zaposlenici T-Mobilea i ostalih članovaT-HT grupe, a prikupljeno je više od 4.000 poklona, pa će ove godine Djed Božićnjak i vile posjetiti i djecu u domovima za nezbrinutu djecu. Akcija prikupljanja poklona započela je sredinom studenoga, a prikupljeni pokloni se dijele od 5. do 20. prosinca.

Nakon Zadra, sljedećeg će tjedna vesela družina obići djecu u još sedam bolnica i pet dječjih domova u Zagrebu, Lekeniku, Varaždinu, Čakovcu, Bjelovaru i Koprivnici, a na nekim lokacijama pridružit će im se i poznata imena hrvatske estrade: Pips, Chips & Video Clips, Mario Petreković i Luka Vidović. Djed Božićnjak i njegova družina do sada su podijelili poklone u 13 bolnica i 14 domova.