Zadrane u subotu i ponedjeljak čekaju susreti protiv Škrljeva u HT Premijer ligi i Partizana u Admiral Bet ABA ligi. U subotu s početkom u 18 sati Zadar će se u Mavrincima boriti protiv Adria Oil Škrljeva. Momčad Ivana Perinčića je tijekom priprema u Poreču odigrala jednu prijateljsku utakmicu s Škrljevom, pobijedivši 73:64. Ekipa Adria Oil Škrljevo je u prvom kolu HT Premijer lige bila bolja od Furnira u Zagrebu 83:91.

- Očekujem jednu zahtjevnu utakmicu, odigrali smo jednu prijateljsku utakmicu protiv njih tijekom priprema, koja je bila jako kvalitetna. Radi se o ekipi koja igra agresivno po cijelom terenu, primarno ćemo morati odgovoriti na tu njihovu agresivnost. Dobro smo se pripremili i dobro smo trenirali, ako budemo pravi i ako budemo momčad onda ne bi trebali imati problema upisati pobjedu. Mi ćemo se stvarno potruditi, jer smo vidjeli u Poreču u prvom poluvremenu da s pristupom nismo bili na 100%, dok smo se kasnije u utakmici posložili, rekao je Ivan Perinčić.

Nova regionalna sezona je pred vratima, Zadar će u prvom kolu dočekati Partizan NIS. Ekipa Partizana je imala dosta promjena ovog ljeta, doveli su Željka Obradovića kao šefa stručnog stožera i nekoliko zvučnih imena, poput Kevin Puntera, Alena Smajlagića i Alekse Avramovića. Prošle sezone Zadar je slavio u Krešinom domu protiv crno-bijelih, dok su u Beogradu bili poraženi. Utakmica je na rasporedu u ponedjeljak s početkom u 18 sati.

- Ne treba puno govoriti o Partizanu jer se radi o vrhunskoj ekipi koja je posložena za najviše ciljeve. Ekipa je vođena možda najboljim europskim trenerom u povijesti, Željkom Obradovićem. Poseban će biti osjećaj i gušt igrati protiv njih. Žao mi je što nemamo vremena za pripremu jer u subotu igramo utakmicu, u nedjelju imamo jedan dan za pripremu, a mislim da je to premalo vremena, jer Partizan zahtjeva puno bolju pripremu. Ali igramo kod kuće, ovo je izuzetno dobra prilika svima nama da vidimo gdje smo u odnosu na ekipu koja ima cilj da igra Euroligu. Trebat ćemo biti prava momčad, moramo biti na 150% svojih mogućnosti da bi bili u prilici da dobijemo utakmicu. Kad pogledaš njihove utakmice od prve protiv Cibone do zadnje protiv Ulma razlika u kvaliteti njihove igre je ogromna, najavio je susret Perinčić.

Od sutra mogu se kupiti ulaznice za utakmicu protiv Partizana koji se igra u ponedjeljak u 18 sati. Uz ograničen broj dnevnih ulaznica koje će biti puštene u prodaju, godišnji pretplatnici od prošle sezone će imati slobodan ulaz uz svoju godišnju ulaznicu. Sutra, 25. rujna i u nedjelju 26. rujna prodaja ulaznica će biti na Višnjiku od 10h do 18h. Na dan utakmice prodaja će biti od 10h do 18:30h. Cijena dnevne ulaznice je 30kn.