Pred našom Zadrankom, "super ženom" Vanjom Tokić je još jedan izazov u ovoj pandemijskoj godini, Europsko prvenstvo u Mostaru u bodybuildingu i fitnessu. Natjecanje će se održati 04.09.2021. i to po prvi puta u BIH. Vanja će nastupiti u kategoriji PRO TOP MODEL.

- Pripreme za ovo natjecanje su bile izrazito zahtjevne s obzirom da je iza mene Svjetsko prvenstvo pa nije bilo prostora za veliki odmor. Ni visoke ljetne temperature, ni posao, ni sve ostale obveze nisu me obeshrabrile, naprotiv pojačala sam tempo. Radim dva treninga dnevno već više od mjesec dana. Moj dan izgleda tako da se ustajem u 4 i 30, odlazim na jutarnji trening, odlazim na posao do 15 i 30. Poslije posla barem sat vremena odem na kupanje i tu se odmorim. Popodne radim još jedan trening, a onda pripremam obroke za sljedeći dan. Najvažnija je dobra organizacija, volja i imati cilj, istaknula je Vanja uoči odlaska u Mostar.

Podsjetimo,Vanja je naša jedina PRO builderica u našoj županiji i jedna od nekolicine u RH.

Sto se tiče očekivanja s ovog natjecanja, Vanja kaže kako je dala maksimum sebe i kako će i ovaj put predstaviti Zadar i Hrvatsku u najboljem svijetlu.