U subotu, 29. kolovoza završen je drugi jednodnevni humanitarni varoški malonogometni turnir u Tinju. Na turniru je sudjelovalo osam varoških ekipa: Gubavica, Varoš I, Gradina, Staničari, Barkanja, Varoš II, Čačići i Zetovi.

Turnir se igrao za liječenje hrabre šestogodišnje lavice Kiare Goršić iz Šibenika. Kiara Goršić ima zloćudni najagresivniji tumor na mozgu gradus IV. za kojeg treba dugotrajno i skupo liječenje. Mnk Tinj i plemeniti mještani Tinja organizirali su ovaj turnir za svoju prijateljicu i sva prikupljena sredstva od turnira idu za liječenje hrabre lavice Kiare.

Sve ekipe prikazale odličan nogomet i mnogobrojni gledatelji uživali su odličnim utakmicama. Polufinalne utakmice i finale odlučene su nakon izvođenja šesteraca , što sve govori koliko je bilo naboja da se dokaže tko je „ gazda u dvorištu „. U velikom finalu sastale su se ekipe Varoš II i Barkanja . Svakoj ekipi pripalo je po jedno poluvrijeme. U početku prvog poluvremena Barkanja je brzo povela 2:0 preko Filipa i Ive Erlića i stvorila je veliku psihološku prednost. Barkalja je do kraja poluvremena stvarala šanse , ali Varoš je hrabro izdržao i otišlo se na odmor 2:0 za Barkanju. U drugom poluvremenu Varoš na krilima poznatog iskusnog veterana Zorana Erlića igra kao preporođen. Varoš je povezao igru i mudrom taktikom blokirao ubojite napadače Barkanje Matea i Ivana Erlića. Varoš je stvarao šanse , te preko Antonija i Mate Jurjevića izjednačio rezultat na 2:2. S tim rezultatom utakmica je završena. U ruletu šesteraca Varoš je bio uspješniji i zasluženo je podignuo pobjednički prijelazni pehar. Sve ekipe su također iskušale svoju snagu u potezanju konopa. Vodila se divovska borba između svih ekipa u potezanju konopa. Prvo mjesto u potezanju konopa osvojila je ekipa Gubavica, koja je u finalu bila uspješnija od Varoša I. Nakon završetka turnira priređen je vatromet uz pjesmu Olivera Dragojevića „Samo ozdravi mi ti „ , koja je poslala snažnu poruku svih nazočnih gledatelja mladoj lavici Kiari.

Igralište centar. Gledatelja : 800. Suci : Jure Bašić i Martin Nonković

Finale : VAROŠ II - BARKANJA 5:4 (2 : 2)

VAROŠ : Vedran Erlić, Toma Jurjević, Mate Jurjević 1, Hrvoje Jurjević, Marko Jurjević, Darijo Jurjević, Dario Mitrović, Velibor Mitrović, Zoran Erlić, Marin Jurjević, Antonio Jurjević 1
Voditelj ekipe : Petar Jurjević

BARKANJA : Ante Erlić, Martin Mitrović, Ivan Erlić 1, Ivica Erlić, Stipe Erlić, Filip Erlić 1, Mateo Erlić, Borna Erlić, Niko Erlić, Antonio Erlić, Ante Erlić II, Luka Erlić, Ante Mitrović
Voditelj ekipe : Jure Erlić

1. mjesto u potezanju konopa : Gubavica