U teniskom kompleksu u Športskom centru Višnjik završen je i drugi ženski UTR-ov Pro Tour na zemljanim terenima na kojemu je sudjelovalo 20 igračica, a nagradni je fond bio 20 tisuća američkih dolara.

U finalu je trijumfirala Zuzana Zlochova iz Slovačke koja je pobijedila Bugarku Zinoviju Vanevu 4:6, 6:1, 6:2. Vaneva je dobro otvorila meč i dobila prvi set, no poslije je imala poteškoća s ozljedom, nije mogla pratiti jaki ritam koji je uspostavila i održavala njezina suparnica pa je Zlochova osvojila turnir, time i tri tisuće i 600 američkih dolara.

- Kao i prethodni ženski turnir i ovaj je bio zanimljiv, punih sedam dana igralo se na trima terenima i bilo je puno kvalitetnih mečeva. Zadovoljni smo odazivom na oba ženska turnira, kao i na muškom koji je bio krajem lipnja i početkom srpnja, a s UTR-om imamo ugovorena još dva turnira, jedan muški i jedan ženski - kaže Lovre Rončević, direktor turnira, ujedno i predsjednik TK-a Zadar koji je zajedno sa ŠC-om Višnjik bio organizator.

Sljedeći UTR-ovi turniri na Višnjik bit će u rujnu 2021., a teniskih zbivanja bit će još mnoštvo, što samo potvrđuje da se Višnjik sa svojom teniskom infrastrukturom etablirao kao privlačno i kvalitetno odredište za brojna domaća i međunarodna natjecanja.