Otvorene su prijave za 5. Memorijalno-humanitarni turnir „Antonio Jurjević" koji će početi 16. kolovoza na Višnjiku.

- Kad se prije pet godina onako spontano skupila ekipa najbližih prijatelja i rodbine našeg Antonia, sve da u čast našeg prijatelja i brata organiziraju turnir koji će njemu u spomen okupiti malonogometaše iz naše županije, nismo ni slutili da će „kvartovski" memorijalni turnir postati turnir koji okuplja igrače iz nekoliko županija, turnir koji za sobom vuče najlipše epitete i superlative, turnir koji ulazi u svoju 5. godinu s preko pola milijuna kuna doniranih u dobrotvorne svrhe, turnir koji za vrijeme svojeg trajanja kumulativno posjeti nekoliko tisuća posjetitelja, turnir koji je nešto više od samog nogometa... Tri godine naš turnir je rastao skupa s vama, uspješno smo podizali ljestvicu iz godine u godinu i brojke su pokazivale da idemo dobrim smjerom. U četvrtoj godini COVID je umalo pomrsio račune, ali unatoč svemu zasukali smo rukave i odlučili dati atom snage više da ispoštujemo sve mjere da bi se naš turnir uspješno nastavio. I to smo uspješno napravili. A sad, sad je vrijeme za spektakl. Naravno i ove godine smo za neke stvari uskraćeni određenim uvjetima, ali i unatoč tome naš turnir hrabro ide dalje i postaje tradicionalan, poručili su organizatori putem službene Facebook stranice.

Prijave su otvorene do 14. kolovoza u 20 sati kad će se izvršiti izvlačenje parova u Caffe bar-u E.T. Prijaviti se mogu seniorske ekipe, ali i veteranske 1983. godište i stariji.

- Pokažimo još jednom zajedništvo koje nas krasi godinama iz kojeg su proizašle mnogobrojne donacije za potrebitu djecu kojoj smo barem malo olakšali odrastanje, pozivaju organizatori.