Na malonogometnom turniru Zara Dental Centar Kup - Arbanasi 2021 juniori su odigrali četvrtfinalne utakmice, dok su seniori u pretkolu izborili nastup u njemu. U juniorskom četvrtfinalu ispali su favorizirani juniori Uspinjače Gimke koji nastupaju pod imenom Bistro Kolodvor, dok su među seniorima najefiaksniji bili Poljičani, koji su postigli sedam pogotdaka.

JUNIORI (četvrfinale)

MNK Tehnička - Bistro Kolodvor 6:6 (3:2 pen.)

Prvo juniorsko četvrtfinale donijelo nam je pravi spektakl. Favorizirani juniori Uspinjače Gimke koji su branili boje Bistro Kolodvora, ispali su od MNK Tehničke na šesterce. Donat Senkić prvo je ime Tehničke s četiri pogotka, Dok je trostruki strijelac za Bistro Kolodvor bio Antonio Knežević. Tehnička je cijeli susret bila bolja, stvarali su više prilika koje su uspjeli i realizirati.

CB Dišpet - Arbanasi 6:2

Drugi četvrtfinalni par činili su CB Dišpet i Arbanasi. CB Dišpet uvjerljivo je slavio protiv favoriziranih Arbanasa. Četvrtfinala su prošla u sjeni prezimena Senkić. Martin Senkić ovaj put je bio glavna osoba na terenu, sjajnom partijom povukao je svoju ekipu do same završnice turnira.


Uvelo Misto - MNK Gauni Biograd 2:3

Neizvjesna treća četvrtfinalna utakmica o kojoj je su uporni Gauni iz Biograda stizali i na kraju slomili jako dobru ekipu Uvelog Mista, te se plasirali u olufinale. Posebno se istaknuo Mateo Mitrović s dva pogotka i jednim asistom koji je presudio Uvelom mistu.

Jazine 2 - Isto Ko i Lani 2:1

U zadnjem juniorskom četvrtfinalu, ekipa Jazine 2 za dlaku su bili bolji od svojih vršnjaka ekipe Isto ko i lani. Hrvoje Galac i Martin Čirjak bili su kobni po protivnike, a svojoj ekipi donijeli veliku radost prolaskom u polufinale.


Raspored juniorskog polufinala (utorak)
19:00 h I MNK Tehnička - Jazine 2
20:00 h I CB Dišpet - MNK Gauni Biograd


SENIORI (utakmice 1. kola)

MNK Kanela Raštane - MNK Stanovi 3:0

Nezaustavljivi Raštančani gaze sve pred sobom, ovaj put su stradali Stanovi, s tri pogotka u mreži. Imali su i Stanovi svoje prilike al loša realizacija je njihova stara boljka, protiv koje još uvijek nisu našli lijek.


Albatros - MNK Poljica 2:7
Albatros nije uspio preko Poljica, iako su imali rano vodstvo Poljičani su preuzeli stvar u svoje noge te se efikasno plasirali u četvrtinale, i to bez prve zvijezde kluba, Tonija Vučkovića.

MNK Tin - Transport Šimić Gračac 5:2

Pjesnici su predvođeni tandemom Kresović - Katalinić relativno lako riješili hrabre momke iz Gračaca i plasirali se u četvrfinale Zara Dental Centar Kupa.

Raspored i parovi seniorskog četvrtfinala (ponedjeljak)
CB Nita - MNK Poljica
MNK Tin - MNK Kontra
MNK Varoš - MNK Višnjik
MNK Raštane Kanela - MNK Smiljevac