Na plivalištu Kolovare danas je održana tradicionalna "Feštica" kojom se obilježava završetak školske godine i početak plivačke sezone na plivalištu Kolovare. Plivački klub Zadar pripremio je poklon kupone za djecu koja su pomogla čistiti bazen, a za najmlađe poklon paketiće i razne igre: skakanje u vreći, potezanje konopa... Naravno, bilo je tu i ukusne i zdrave ljetne hrane!

Za one koji su propustili ljetnu zabavu, ima još prilike! Od 28. lipnja kreće Ljetna škola plivanja na koju PK Zadar poziva sve djevojčice i dječake koji žele usavršiti svoje dosadašnje znanje plivanja, a pritom i aktivno provesti ljetne dane na svježem zraku. Ljetna plivačka škola namijenjena je djeci i mladima.

Treninzi će se na bazenu Kolovare odvijati čak pet puta tjedno, od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu. Testiranja za upis u Ljetnu školu plivanja odvijaju se svakim radnim danom od 28. lipnja. na bazenu Kolovare u 10:30 sati.

Ljetna škola plivanja PK Zadar - "Feštica" na bazenu Kolovare počinje 28. lišnja i traje do 31. kolovoza. Datum početka i vremenski period pohađanja ljetne plivačke škole za svakog pojedinog polaznika nije ograničen.

Program Obuke neplivača do kraja 2021. godine sufinanciran je od strane Ministarstva turizma i sporta. Cijena obuke iznosi 100 kuna. Treninzi se odvijaju od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu 3 tjedna. Prijave su na mail [email protected] ili na broj 099 809 8521.

Prijave i informacije za ljetnu školu i obuku dostupne su na brojeve telefona: 023/312-320 mob: 099/803 8521, Lucija Lordanić, tajnica 098/137 4604, Josipa Nekić, prof. e-mail: [email protected] [email protected]

Tajništvo kluba je do petka, 25. lipnja na bazenu Višnjik, a od utorka 28. lipnja na bazenu Kolovare (kod malog bazena). Radno vrijeme ureda je od 9 do 12 sati.

U galeriji našeg fotoreportera Krešimira Sorića pogledajte kako je izgledala tradicionalna Feštica Plivačkog kluba Zadar!