U iščekivanju investitora koji će uložiti kapital u HNK Zadar, na Stanovima nastavljaju s promjenama u stručnom kadru. Nedavno je za voditelja Škole nogometa imenovan Krešimir Gojun, a danas stiže vijest da je za novog trenera seniorske momčadi imenovan Želimir Terkeš. Pomoćnik će mu biti Dragan Blatnjak.

- Dosadašnjem treneru seniorske momčadi Josipu Butiću istekao je ugovor krajem studenog, a ovim putem mu se zahvaljujemo na dosadašnjem redu i želimo puno sreće i uspjeha u daljnjoj karijeri. Upravni odbor HNK Zadar je danas na sjednici donio odluku o imenovanju Želimira Terkeša za novog trenera seniorske momčadi kluba. Predsjednik je sa Terkešom potpisao ugovor koji je odmah stupio na snagu, a novi trener će momčad povesti na pripreme kad to dopuste epidemiološke prilike, najvjerojatnije 1.veljače. Terkeš je za svog pomoćnika odabrao Dragana Blatnjaka koji je od ranije zaposlen u klubu, točnije u Školi nogometa, navodi se u priopćenju Kluba objavljenom na Facebook stranici.

- Počašćen sam prilikom koju sam dobio i želim se zahvaliti upravi kluba. Poznajem starije igrače s kojima sam dijelio svlačionicu, a mlađe tek trebam upoznati. Vjerujem da će suradnja biti uspješna, rekao je Terkeš nakon potpisa.

Četrdesetogodišnji trener je posljednje dvije sezone kao pomoćni trener radio u bugarskom prvoligašu Lokomotivu iz Plovdiva s kojim se okitio naslovom pobjednika Bugarskog nogometnog kupa. Zadarskoj javnosti je poznat kao dugogodišnji igrač Nogometnog kluba Zadar u dresu kojeg je 2008. postao najbolji strijelac 1.HNL.