Vrijeme je upisa djece u sportske aktivnosti i odluka koje su često vrlo teške i za roditelje i za djecu. Traži se odgovor na pitanje u koju sportsku aktivnost uključiti dijete?

Univerzalna sportska škola Start upisuje nove članove (djeca od 4 do 10 godina) i pomaže roditeljima u daljnjem sportskom usmjeravanju njihove djece.

- Kapaciteti su gotovo popunjeni (ostalo je još ponešto mjesta), no spremni smo i bez obveze upisa pomoći djeci i roditeljima u traženju odgovora na ovo pitanje, posebice u "novonormalnim" uvjetima, poručuju iz škole.

Iako se radi o velikom rasponu godina (4-10) često je upravo to vrijeme koje određuje daljnju sportsku usmjerenost. Univerzalna sportska škola Start nastoji svojim programom obogatiti sportsku memoriju dijeteta i uz razvojne igre i kvalitetne sadržaje upoznati djecu sa velikim brojem sportova.

Upravo takvo usmjeravanje djece u sport doprinosi unaprijeđenju zdravlja, kvalitetnoj socijalizaciji, pravilnom rastu i razvoju,učinkovitijem odabiru određenog sporta kojim će se dijete sportaš baviti u budućnosti, izbjegavanju preranog naglaska na sportski rezultat i stvaranje stavova poraz - negativno, a pobjeda - pozitivno itd.

Dodatne informacije mogu se dobiti na telefone 098/935 2793 (trner Jure Vuleta), 091/738 3175 (trener Ivan Mijolović), mail [email protected], web, Facebook ili Instagram stranici.