Omladinski pogon KK Zadar je imao vrlo uspješan tjedan. Sve selekcije su odigrale nekoliko prijateljskih utakmica, juniori su u Zagrebu odigrali tri utakmice, dok su predkadeti i kadeti otputovali u Trogir.

Juniorska selekcija Zadra je prošlog tjedna provela nekoliko dana u Zagrebu gdje su odmjerili snage protiv svojih vršnjaka iz Dinama, Bosca i Cibone. U prvoj utakmici momčad Marka Selina pobijedila je Dinamo rezultatom 39:99. Dan kasnije na zagrebačkom velesajmu momke iz Zadra je čekao dvoboj s juniorima Bosca. Zadrani su ponovno pokazali svoju kvalitetu kada su upisali još jednu visoku pobjedu 58:75. Zadnja utakmica tjedna je bio derbi protiv Cibone. Dalmatinska momčad svladala je "vukove" s velikih 39 razlike (65:104).

Predkadeti i kadeti su otputovali u Trogir gdje ih je čekala utakmica protiv domaćina. Predkadeti su dominirali cijelu utakmicu te su upisali veliku pobjedu 29:106. Nakon njih nastupali su i kadeti koji su također odigrali odličnu utakmicu i vratili se u Zadar s pobjedom rezultatom 40:93.