U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku završen je Final Four SEHA lige, rukometnoga natjecanja koje je u Europi doseglo veoma zavidnu razinu. Treći put od utemeljenja lige mađarski je Veszprem osvojio prvo mjesto i to posve zasluženo jer je na turniru u dvije utakmice pokazao najbolji rukomet.

U finalu je Veszprem pobijedio Vardar 35:27 (15:12) a na utakmici se već u ranoj fazi dalo zamijetiti da je skopska momčad u odnosu na suparnika u sportskoj formi barem tri koplja slabija, a o općoj kvaliteti da se i ne govori jer Veszprem ima izvrsnu kompoziciju i sjajnu konfiguraciju za modernu rukometnu igru.

U utakmici za treće mjesto Meškov je pobijedio PPD Zagreb 29:24 (14:12) potpuno zasluženo jer hrvatski prvak ni ovom prilikom, kao ni u polufinalu, nije mogao naći samoga sebe.

Završnica SEHA lige sjajno je organizirana i izvrsno realizirana s nizom popratnih sadržaja u dvorani u kojoj je, slijedom epidemioloških prilika, bilo u dva dana svega nekoliko stotina gledatelja. No, izravni televizijski prijenos u 13 zemalja ipak je ljubiteljima rukometa i sporta, pa i drugima, donio nekoliko sati „živoga rukometa" iz Dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku.

Kako je bilo na završnici, pogledajte u galeriji našeg fotoreportera Krešimira Sorića!