Održane su polufinalne utakmice Sonik futsal Cup Arbanasi 2020. Obje seniorske utakmice su morale doći do ruleta šesteraca i tek smo tad saznali tko igra za koje mjesto.

MNK ŠKABRNJA - MNK DASIADDO 2:1
Osovina Brkić-Pavičić na cijelom turniru zadavala je glavobolju svim obranama pa je tako i ovaj put Dasiaddo muku mučio s pokrivanjem njih dvojice. Udvajali su ih, puštali ih na "slabiju" nogu, bili im blizu no i dalje su bili konstantna opasnost po gol. Pogocima Josipa Brkića i Filipa Škare držala je Škabrnja pobjedu na svojoj strani, a Mate Knežević uspio je zabiti samo za smanjenje rezultata.

PUNTA BAJLO - MALO BOLJI 4:1
U početku susreta se nije dalo zaključiti tko bi mogao do finala no izlaskom na teren uvidjelo se da Punta Bajlo ipak ima više sistema u svojoj igri. Kad su Toni Bajlo, Luciano Bajlo i Antonio Žagar zabili svoje pogotke i priskrbili veliku prednost svojoj momčadi bilo je jasno tko ide dalje. Visoko vodstvo Punta Bajlo nije ispuštao do kraja i s kartom za finale dočekali su posljednji sučev zvižduk.

MNK VAROŠ - MNK TIN 1:1 (5:4)
Utakmica Varoši i Tina okarakterizirana je kao najveći dvoboj zadarskih futsal ekipa, a i sama igra je to pokazala. Nakon početnog odmjeravanja snaga Tin je preko Ivana Rodića došao do prednosti. Dugo je potrajalo Tinovo vodstvo, a obje momčadi su imale svoje prigode i ranije, prije nego je Ivan Čurjurić postigao svoj pogodak. Izjednačujućim pogotkom Varoši putnik u finale morao se odlučiti šestercima. U prvoj seriji za Tin su pogodili svi ( Marković, Kresović i Katalinić), a jednako uspješan je bio i Varoš. Pristupilo se raspucavanju za Tin Toni Katalinić, a za Varoš Ivan Čurjurić. Jakov Pinčić brani Kataliniću, a Čurjurić zabija za pobjedu i put Varoši u finale.

CB NITA - MNK SMILČIĆ MARTIN ARBANAS 0:0 (5:4)
Uvodno se odmah mora reći da je Martin Nonković najzaslužniji što je CB Nita u finalu. U utakmici bez pogodaka Nonka je skidao sve što je Smilčić Martin Arbanas kreirao. Nakon što se pobjednik nije dobio unutar 40 minuta i drugo polufinale se moralo rješavati ruletom šesteraca. Obje momčadi su i dan ranije prošle preko šesteraca a popis izvođača je preslika jučerašnjih. U prvoj seriji za CB Nitu precizni su bili Leo Plecić i Filip Lekaj, a za Smilčić Martin Arbanas zabili su Danijel Toman i Toni Čulina. Daljnja dva raspucavanja su precizno odradili Lekaj i Ivan Buljat, da bi u trećoj seriju Nonković obranio Buljatu i odveo CB Nitu u finale.

Raspored finalnog dana
19:00 za treće mjesto djeca MNK Dasiaddo - Malo bolji
20:00 za treće mjesto MNK Tin - MNK Smilčić Martin Arbanas
21:00 finale djeca MNK Škabrnja - Punta Bajlo
22:00 finale MNK Varoš - CB Nita