Atletski športski klub Zadar uputio je priopćenje za medije povodom zamjene travnjaka na atletskom igralištu sportsko-rekreacijskog centra na Višnjiku. Prenosimo ga u cijelosti:

Na sastanku, održanom s namjerom da se smire nepotrebne tenzije izazvane povodom početka radova na zamjeni travnjaka na atletskom igralištu ŠC "Višnjik" bili su nazočni direktor ŠC "Višnjik" Denis Karlović, predsjednik Atletskog saveza Zadarske županije Slobodan Mijolović, tajnik Kluba Atletskih veterana Zadar Danijel Tadić, te predstavnici Atletskog športskog kluba Zadar predsjednik Krsto Baljak te treneri Predrag Saratlija i Ivica Šola.

Atletski športski klub "Zadar" te njegov sadašnji predsjednik Krsto Baljak, dipl. oec., te treneri Predrag Saratlija, doktor kinezioloških znanosti i Ivica Šola Viši sportski kineziolog atletike podržavaju ŠC "Višnjik" i njegovog direktora Denisa Karlovića, kao i Grad Zadar da se kao privremeno rješenje na nogometnom igralištu Bagata napravi zamjensko bacalište za koplje i disk, te u potpunosti podržavamo projekt izgradnje atletskog igrališta zatvorenog tipa na prostoru Barutane, a koje će se moći u potpunosti podrediti samo za potrebe atletike. Ujedno se zahvaljujemo direktoru ŠC "Višnjik" Denisu Karloviću, te Gradu Zadru na svemu što je do sada obnovljeno i izgrađeno na ŠC "Višnjik".

Predsjednik,

Krsto Baljak dipl. oec.