Plivački klub Zadar nakon odrađenih 15 treninga obuke neplivača bogatiji je za 15 malih superjunaka. Grupe malih neplivača kroz 15 treninga vodili su treneri Željko Olujić i Maja Štrbac. Obuku su polazili: Bartol Pinjatela, Lukas Banović, Luna Relja, Jakov Škifić, Laura Škifić, Niko Hegeduš, Zita Garibović, Gabi Burčul, Ivano Morović, Lucija Vukić, Maro Marušić, Lucija Mihovilović i Leona Luštica.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su klupskom majicom, diplomom i prigodnim poklonima. Uprava kluba i treneri Plivačkog kluba Zadar svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladanju programa.

Za sve informacije i prijave u PK Zadar radi daljnjih škola prijava stoje na raspolaganju na broju 099 803 8521 i putem e-maila na [email protected] U tijeku su prijave za upis u Obuku neplivača na bazenu Kolovare.

Program obuke osmišljen je za djecu od 5 godina i starije koji se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.