Članovi Kluba za skokove u vodu Zadar nastupili su u Zagrebu na Kadetsko-juniorskom prvenstvu Hrvatske u skokovima u vodu. KSV Zadar predstavljalo je 12 sportaša i osvojili su 17 medalja od čega 3 zlata, 10 srebra i 3 bronce.

Junior Matej Nevešćanin osvojio je zlato sa daske 1m, ujedno ostvarivši normu za odlazak na Europsko juniorsko prventvo koje se ove godine održava u Škotskoj. Sa daske 3m osvojio je 2. mjesto dok je sa tornja osvojio 3. mjesto.

Stariji kadet Marko Huljev osvojio je 1. mjesto sa daske 3m, 3. mjesto sa tornja te 2. mjesto sa daske 1m i u discipini sinkro daska 3m u paru sa Mikulom Miočićem. Mikula Miočić je uz spomenuti sinkro osvojio 5. mjesto sa daske 3m i 1m te tornja. Marko Profaca osvojio je 4. mjesto sa daske 1m i tornja te 6. mjesto sa daske 3m.

U kategoriji mladjih kadeta Karlo Perić osvojio je 2. mjesto sa daske 1m i 3m. U istoj kategoriji nastupili su još Leo Mandic koji je osvojio 7. mjesto i Zvonimir Botunac, osvojivši 8.mjesto.

Kod djevojaka juniorka Bruna Huljev osvojila je 1. mjesto sa daske 1m, 2. mjesto sa daske 3m i tornja te 4. mjesto u disciplini sinkro daska 3m u paru sa Lorom Magaš.

Mlađa juniorka Lora Magaš osvojila je 2. mjesto sa daske 3m dok je sa daske 1m i tornja osvojila 3. mjesto.

Kadetkinja Dolores Benkovic osvojila je 2. mjesto sa daske 1m i 6. mjesto sa daske 3m. U kategoriji mlađih kadetkinja nastupili su Anika Miočić i Vita Batur, koje su osvojile 7. mjesto i 8. mjesto.

Djecu su vodili treneri Marko Sutlović, Šime Perić i Jurica Kurjak.