Pretposljednjeg dana veljače (28. 2.) održat će se glavna skupština Košarkaškog kluba Zadar. Kao sportsko dioničko društvo KK Zadar ima obvezu održavati godišnje skupštine na kojima se podnosi izvješće za prethodno razdoblje te provodi (re)izbor Uprave.

Nakon izbora predsjednika Skupštine i utvrđivanje popisa sudionika direktor Željko Žilavec podnijet će izvješće o poslovanju za razdoblje od 1. srpnja 2018. do 30. lipnja 2019. godine, dok će Nadzorni odbor prezentirati rezultate nadzora nad poslovanjem u istom razdoblju.

KK Zadar je i u promatranom poslovanju poslovao s gubitkom, pa će se donijeti odluka o njegovom gubitku. Najava kako se "gubitak iskazan u poslovanju za razdoblje od 1. srpnja 2018. do 30. lipnja 2019. godine prenosi u naredno razdoblje i pokrit će se iz buduće dobiti Društva", zvuči kao dobar vic, s obzirom na poslovanje kluba u prethodnim godinama.

Košarkaškom klubu prijeti ispadanje iz ABA lige, koje donosi kakav-takav sponzorski novac, a prihodi od ulaznica već neko vrijeme idu izravno u blagajnu Višnjika na trošak starog i novog duga za korištenje dvorane. Jedini ozbiljniji izvor prihoda je gradski proračun, no to neće biti dovoljno za više od životarenja na marginama regionalnih natjecanja i "vječno drugog" mjesta u domaćem prvenstvu.