U Brezovici je održan prvi krug međunarodne lige za kadete, na kojoj je nastupilo 65 hrvača. Međunarodna liga održava se u dva kruga, a drugi je krug ovog natjecanja predviđen za  kraj mjeseca studenog. Na ovakvom natjecanju sudjeluju samo najbolji hrvači, koji svojim pobjedama skupljaju bodove za svoj klub, koji se nakon drugog kruga zbrajaju i po tome se klubovi rangiraju u ligi.

Hrvački klub Zadar prvi put je nastupao na tako važnom natjecanju sa svoja tri predstavnika: Roko Strika, Josip Šumski i Šime Urić. 

- Samim sudjelovanjem našeg kluba na ovom elitnom natjecanju još jedan je dokaz sustavnog rada u klubu i odgoja vlastitih hrvača (sportaša), koji je i jedan od glavnih kriterija u našoj sportskoj zajednici. Iako je Hrvački klub Zadar i ove godine dobio minimalna sredstva od našeg grada, koja ne pokrivaju ni trošak godišnjih režija dvorane i koju smo uredili vlastitim sredstvima i uz pomoć roditelja naše djece, naši rezultati dokazuju puno više, a ovo prvo natjecanje nagovještava jako dobru sezonu, naglašava Vladimir Menčik.

Josip Šumski na natjecanju je osvojio drugo mjesto, a Šime Urić peto mjesto u kategoriji do 72 kg. Članove kluba čine djeca, koja su svojim članstvom odabrala biti dio tima jedinog hrvačkog kluba u Zadarskoj županiji.

Hravčki klub Zadar ovim se putem zahvaljuje i njihovim roditeljima na svakoj potpori.