Teniski kompleks u Športskom centru Višnjik uskoro će biti dovršen. Radovi na podizanju triju terena s betonskom podlogom, smještenih između šest zemljanih na zapadnoj strani, te središnjega zemljanoga terena na istočnoj strani, ušli su u završnu fazu.

- Završna faza predmnijeva asfaltiranje cijele podloge poslije čega će prema predviđenoj dinamici biti polaganje završnoga sloja, iscrtavanje i opremanje terena - kaže Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

Podizanje i opremanje teniskoga kompleksa u ŠC-u Višnjik plod je veoma dobre suradnje nekoliko subjekata.

- Riječ je o izvrsnoj suradnji i veoma dobro osmišljenoj i realiziranoj koordinaciji između Grada Zadra, ŠC-a Višnjik, Hrvatskoga teniskoga saveza i Središnjega državnoga ureda za šport. Svaki od ovih subjekata puno je pridonio podizanju i opremanju teniskoga kompleksa koji će sa svojih deset terena pod rasvjetom biti značajna teniska infrastrukturna točka u Republici Hrvatskoj. Veoma je bitno istaknuti i segment sportskoga turizma u čemu su ovakvi kompleksi kakav ćemo imati na Višnjiku, nezaobilazni.

Sedam zemljanih i tri betonska terena tako će, uz ostalo, omogućiti organizaciju i domaćinstvo brojnim turnirima, pa i međunarodnoga razreda, te pripreme i druge teniske aktivnosti, što za natjecatelje, što za brojne rekreativce...