U nedjelju je odigrano finale dječjeg turnira u kojem Croatia Stankovci nije uspjela obraniti prošlogodišnji naslov. Ekipa Magnum zasluženo je podignula pobjednički pehar!

Tijekom cijele utakmice dječaci Stipe Pavičića bili su bolji protivnik, stvarali šanse i vratar Croatie Niko Mrčela u nekoliko navrata sjajno je obranio svoja vrata. Croatia Stankovci žestoko je s par prilika prijetila u želji da poravna rezultat, no obrana Magnuma bila je neprobojna i sačuvala je pobjedu za pobjednički pehar. 

U seniorskoj kategoriji odigrane su četvrtfinalne utakmice s mnogo neočekivanih rezultata. Najveći favorit za osvajanje turnira Cb Moka Škabrnja, predvođena igračima Lokomotive i Zadra ispala je na penale od Vodica. Najveće iznenađenje turnira je Dobra Klopa koja se,  pobijedivši Jezera na penale, plasirala se u polufinale. Moćna ekipa 4 asa cb Mood protiv solidnog sv. Martina pokazala je svoju kvalitetu lakoćom ih porazivši za prolaz u polufinale. Drage su nakon veličanstvene pobjede protiv Ribe ponovile sjajnu igru protiv žilavog Korlata. Do 32 minute imale su rezultat 4:0 i tada nastaje malonogometna drama - Korlat smanjuje na 4:3. U zadnjim sekundama utakmice Korlat je imao šansu za poravnanje, no vratar Peričić brani i vodi protivnika u polufinale.

Polufinale se igra u ponedjeljak, a velika finalna večer u četvrtak.

Školska dvorana Benkovac. Gledatelja: 300. Suci: Marko Narančić i Stipe Vujević

Finale: MAGNUM - CROATIA STANKOVCI 1:0

Utakmica za 3. mjesto: VELEBIT- ŠAH MAT 2:0

1. mjesto: MAGNUM
2. mjesto: CROATIA STANKOVCI
3. mjesto: VELEBIT

Najbolji igrač turnira: Mate Božić - Magnum
Najbolji strijelac s 7 postignutih golova: Mitar Pavičić- Magnum
Najbolji vratar turnira: Niko Mrčela - Croatia Stankovci

Četvrtfinale seniora

VODICE- CB MOKA ŠKABRNJA (2:2) 6:5

4 ASA CB MOOD- SV. MARTIN PRIDRAGA 4:1

DRAGE - KORLAT 4:3

DOBRA KLOPA RAŠTANE - JEZERA (1:1) 4:3