Ludnica Čarolije u postbožićno vrijeme se nastavlja. Četvrtfinala su izmamila publiku na tribine i dobili smo polufinaliste. 

U derbiju dana Tin je pokazao kvalitetu i moć te su poslali Kontrol biro na odmor. Prava utakmica, ali u kojoj nije bilo puno napetosti je dala Tinu šansu koju su iskoristili.
Puntamika je u dosta tvrdoj i napetoj utakmici porazila Young Boyse i plasirala se u polufinale. Gol za gol je ipak otišao na stranu obitelji te je treće poluvrijeme moglo početi.
Sveti Ante je udijelio petardu Sambi i trasirao put ka posljednja četiri. Brzo vodstvo svetaca no Samba je odgovorila golom. Ipak uragan Svetog Ante pred kraj prvog dijela je rezultirao s čak tri gola i priči je bio kraj.

Idassa je naišla na tvrd orah u imenu Sinjoretova i dosta dugo tj. do pred sam kraj je bilo samo gol razlike. Do gola ipak nije došlo, a u smiraj utakmice je Idassa potvrdila pobjedu i prolaz.

Najava polufinala:

20:00 h SVETI ANTE MS EXPRESS - IDASSA NADIN; apsolutno izjednačen dvoboj kojeg bi mogle i sitnice odlučiti. Dojma smo da bi obrane mogle utjecati na putnika u veliko finale. Obje ekipe baziraju igru na brzini i lepršavosti i pravi užitak će biti pogledati ovaj sraz.

21:00 h TIN - PUNTAMIKA; dvoboj koji može zakomplicirati putnika za finale. Ipak prednost odlazi na stranu Tina zbog bolje forme i uraganskog napada.

Rezultati četvrtfinala:

KONTROL BIRO AUTO ROGIĆ - TIN 1:3
PUNTAMIKA - YOUNG BOYS TOTAL ING 2:1
SAMBA - SVETI ANTE MS EXPRESS 1:5
SINJORETOVO - IDASSA NADIN 0:2