Englezi imaju svoj boxing day, Kutija tradicionalno Štefanje dok zadarska Futsal Čarolija ima svog svetog Stipana i ludi četvrtfinalni dan. Šest prvoligaša i dva drugoligaša su našli svoje mjesto u osmercu bez kormilara koji jamči ludu večer u Mocirama.

Ako ćemo gledati s rezultatskog aspekta jedino pravo iznenađenje je ispadanje Varoši, no kada se zna da su ispali bez primljenog gola i na penale te naposljetku od Tina, onda je sve jasno.

KONTROL BIRO AUTO ROGIĆ - TIN; riječ je o najjačem paru ove večeri i reprizi ligaškog finala. KB sa svim svojim vedetama s velikog nogometa ima što za reći, a kao šlag na tortu je došao i Josip Majić. Tin pak s druge strane izaziva respekt i strahopoštovanje i prava je šteta što netko mora završiti turnir. Nama ostaje da se udobno smjestimo i u jednom dahu pogledamo derbi večeri.

PUNTAMIKA - YOUNG BOYSI TOTAL ING; drugoligaši iz Smilčića dobro plove Čarolijom i već su nanizali dosta skalpova. Isprva to krene pomalo neozbiljno no s protokom turnira stvari postaju ozbiljnije. Abramović i Sušak djeluju kao glavna opasnost za novog vratara Puntamike Tonija Ćurčiju. Obitelj s Puntamike lijepo i kvalitetno djeluje na turniru i novi voditelj Bobi Zelić ima slatke muke.

SAMBA - SVETI ANTE MS EXPRESS; također dvoboj koji bi mogao otići u neizvjesne vode jer Samba je pomalo uhvatila ritam i igru. Ono sto prođe u obrani odlično amortizira na golu Frane Kovačević koji tako drži svoju ekipu na turniru. Sveti Ante, ohrabren dobrom igrom protiv Stanova i pojačan za Emija Nikpalja, lovi svoj put ka polufinalu i do sada to izgleda sasvim pristojno. Uglavnom još jedan dvoboj koji će nas zaintrigirati.

SINJORETOVO - IDASSA NADIN ; armija sa Sinjoretova je spremna, a haubica Blaža Katuše ne može dočekati početak. Naravno da status favorita ide na stranu Idasse no tu staje sve. Teren i arena u Mocirama su jedino mjerilo i borba može početi. Podrška s tribine užarenih navijača sa Sinjoretova može biti kljucan faktor iako će se nešto pitati i Šamiju, Katušu i ostale.

ČETVRTAK 26.12.2019.

17:30 IPA ZADAR - DONAT ZADAR

18:00 KONTROL BIRO AUTO ROGIĆ - TIN

18:40 IPA ZADAR - ZARA SUPER SHICKS

19:10 PUNTAMIKA - YOUNG BOYSI TOTAL ING

19:50 ZARA SUPER CHICKS - DONAT ZADAR

20:20 SAMBA - SVETI ANTE MS EXPRESS

21:00 SINJORETOVO - IDASSA NADIN