U prostorijama COIN-a u petak je održana 2. izborna skupština Društva prijatelja Hajduka. Na Skupštini je odabrano novo vodstvo udruge te su članovi raspravljali o prethodnim akcijama i budućim planovima DPH Zadra.

- S obzirom da u Zadru postoji velik broj navijača Hajduka mislimo kako je naš DPH važan jer okuplja sve one koji žive Hajduk i njegove vrijednosti. Kroz četiri godine postojanja učlanili smo preko 3000 ljudi, sudjelovali u nizu humanitarnih akcija i organizirali nekoliko Bilih noći koje imaju tradiciju dužu od pola stoljeća, poručio je Josip Sikirić.

Na Skupštini je prezentiran plan rada za 2020. godinu koji je usvojen jednoglasno, a plan je prezentiralo novo vodstvo koje čine novi-stari predsjednik Tomislav Dražić, dopredsjednik Josip Sikirić i tajnik Ante Grbić.

- U ovoj godini cilj nam je povećati broj članova aktivnim pristupom u samom gradu i okolnim mjestima, u planu je i Bila noć u suradnji s nekoliko Društava prijatelja Hajduka. Uz sve akcije organizirat ćemo i sudjelovati u humanitarnim akcijama kao još jedan način na koji želimo pomoći zajednici, naglasio je Ante Grbić.

Prije pet dana krenulo je i učlanjivanje u 2020. godinu pod sloganom Tebi pripadam, a Hajduk već sad broji preko 5000 članova. Pripadajte i vi Hajduku i postanite član!, pozivaju iz DPH Zadar.