Nakon niske poraza KK Zadar u ABA ligi, zadarski košarkaši u nedjelju na Višnjiku igraju protiv moćne Crvene Zvezde MTS. Na službenoj konferenciji za novinare nisu se pojavili najavljeni trener Danijel Jusup i kapetan Ive Ivanov. Umjesto njih utakmicu su pomoćni trener Tomislav Ružić i krilni centar Domagoj Vuković. Oni su najavili borbu na terenu ali su i demantirali pobunu igrača u svlačionici protiv trenera.

- Atmosfera u momčadi je uvijek dobra unatoč našoj trenutnoj situaciji na ljestvici ABA lige. Jedan drugoga podržavamo i jedan drugom vjerujemo, i sigurno nam je još više na tom planu pomoglo ovih pet dana provedenih skupa u Poreču. Živjeli smo kao obitelj. Doručkovali, ručali i večerali skupa, uz sastanke i treninge tako da jednostavno vrijeme koje smo proveli zajedno uvijek jako mnogo znači, kazao je Vuković nakon "team buildinga" momčadi u Poreču.

Takve stvari uvijek dobro dođu, da se ekipa malo skupi i podigne zajedništvo, kako bi veći fokus bio na košarci. Samim time kvaliteta treninga je veća, jer kad je tako onda će se to negdje i pokazati, mišljenja je i Jusp koji se očitovao nakon poslijepodnevnog treninga.

"Nas muče te povrede. Junaković neće biti spreman, Siriščević će se danas priključiti ekipi i vjerujem da će on biti spreman i sutra vjerovatno u sastavu. Nama je svaka utakmica ista. Istim pristupom mi moramo ući sto na sat protiv prve i posljednje momčadi, a hoće li to biti dovoljno teško je govoriti. Publika nam stvarno pomogne i ja ih ovim putem pozivam da nam dođu pomoći. Takve stvari uvijek dobro dođu, da se ekipa malo skupi i podigne zajedništvo, kako bi veći fokus bio na košarci, pozvao je Jusup publiku na Višnjik.

U Dvorani Krešimira Ćosića utakmica protiv Zvezde počinje u 18 sati.